صدور ویزای اندونزی در فرودگاه آن برای ایرانیان متوقف گردیده است. جهت اخذ ویزا می بایست به سفارتخانه این کشور مراجعه نمایید و شرکتهای هواپیمایی از سوار نمودن مسافرین ایرانی بدون ویزا خودداری می نمایند.



مدارک لازم جهت اخذ ویزا در تهران :
     اصل پاسپورت با حداقل 7ماه اعتبار از زمان پرواز، 2قطعه عکس رنگی زمینه سفید جدید، گواهی اشتغال به کار و پرینت حساب بانکی هردو به زبان انگلیسی، کپی شناسنامه و کارت ملی ، واچر هتل ، بلیط رفت و برگشت





ضمنا" در هنگام خروج از کشور اندونزی نیز مبلغ 15 دلار بابت عوارض خروج دریافت می گردد.