•  مدارك لازم جهت اخذ ويزا
    • اصل پاسپورت با حداقل 7ماه اعتبار از زمان پرواز
    • 1 قطعه عكس رنگي تمام رخ زمينه سفيد
    • كپي از صفحات اول و دوم شناسنامه و کارت ملی
    • گواهي اشتغال به كار شامل نام و نام خانوادگی، شماره گذرنامه، سمت دقیق ، مدت زمان اشتغال به کار در آن شرکت یا موسسه، میزان حقوق دریافتی ماهیانه، مهر و امضاء مدیرعامل و یا رئیس هیئت مدیره، درصورتیکه گواهی به صورت کپی باشد ، نیاز به ترجمه می باشد.
    • مشخصات فردي بطور كامل
    • ضمانت بازگشت (وجه نقد دو میلیون تومان برای هرنفر و یا ضمانت نامه بانکی معادل)