مدارك لازم

  • اصل پاسپورت با حداقل 7ماه اعتبار از زمان شروع مسافرت
  • 3 قطعه عكس رنگي زمينه سفيد جديد 4*6 تمام رخ
  • عكس در ويزاي تايلند از حساسيت زيادي برخوردار مي باشد
    •  در صورتيكه فقط يك گوش در عكس ديده شود تمام رخ حساب نمي شود.
    • عكس با عكس گذرنامه يكي نباشد
    •  حداكثر براي دوماه قبل باشد
  • كپي صفحه اول شناسنامه تمام مسافرين به همراه آدرس محل زندگي و محل كار و تلفن با درج نوع شغل
    نوع شغل بايد دقيقا" مشخص باشد و از نوشتن كلماتي مانند: كارمند، آزاد، فروشنده و... خودداري گردد.